Vi sammenligner hosting priser

By:

Helt nye hosting priser giver mulighed for mere dansk IT outsourcing. Tidligere så har IT outsourcing hovedsageligt været for gigantiske globale virksomheder som ikke selv ønskede sig en stor teknisk afdeling til sådan at skulle passe på servere samt deres computere. Men et nyt selskab ude på Amager de tager nu hele kampen op. For de tilbyder faktisk at være din tekniske afdeling til landets bedste hosting priser. Men hvorledes kan de nu gøre det samme billigere end alle andre firmaer? Samt hvorfor er det nu godt med noget IT outsourcing også til de mindre virksomheder? Det tog vi så ud for at forhøre dette firma om.

Jeg møder ude ved deres friske kontorer. Virksomheden der har de gode hosting priser åbnede for blot 4 måneders tid tilbage, men er allerede nu kendte i næsten hele Storkøbenhavn. Så vi bliver vist om af En gut ved navn Michael der er ejer at dette nye firma. Deres store serverrum står for alle deres kunders IT outsourcing. Ved siden af de her brummende tårne fyldt med servere, der er et lokale med alle deres ansatte. De arbejder både som telefonsælgere samt supportere. De står jo af den grund for at rette alle fejl der nu måtte komme med hele denne IT outsourcing. Michael fortæller selv om deres lave hosting priser således: “Altså vi har faktisk samlet alle vores gode ansatte. Som erstatning for at skulle have en gode sælger og en gode kundemedhjælper samt en uddannet tekniker, så er dette samlet sammen i en ansat. Således har vi jo altid ansatte parate til sådan at kunne hjælpe samt også læse alle probler for alle vores søde kunder. Men en helt anden årsig til vores gode hosting priser er også vores gode hurtigere servere. For vi har optimeret disse servere, så at vores kunder jo får netop alt den vigtige plads, uden at rensten af det også går helt til spilde. Andre firmaer der har nogle højere hosting priser, vil jo faktisk også sende nogle folk ud til kunden for at kunne hjælpe dem  med noget IT outsourcing. Men her der gør vi så alt over telefon eller igennem chat og mails. Og det sparer en masse tid, samt udgifter til transport.” fortæller Michael.

Og denne strategi med billige hosting priser har gavnet dem. Den første måned med det nye selskab, der fik de jo 15 nye kunder som bad om IT outsourcing. ”Det er meget blandet hvem der beder om IT outsourcing af os. Tit så er det jo nogle mindre virksomheder, som ikke lige vil have det tekniske ansvar ved at skulle vedligeholde servere samt computere. Fælles er jo naturligvis også at de så ikke ønsker for slemme hosting priser. Og vi er blot glade for at kunne stå til assistance” Udtaler Han, imens han pakker en ny server ud af en kasse. På grund af denne store interesse så har virksomheden haft brug for at kunne udvide hele deres IT outsourcing virksomhed. Det betyder jo flere nye servere samt flere ansatte. Og Michael har 6 jobsamtaler senere, omkring nye ansatte. Men han ansætter ikke bare alle. ”Det er vigtigt at mine ansatte også kan klare alle de mange aspekter ved IT outsourcing. Og jeg sætter jo høje krav til mine medarbejdere, for at kunne sikre vores gode hosting priser ikke får sig et skidt omdømme.” Udtaler michael, samt peger hen mod de forskellige ansatte. For de sidder alle og skriver og taler med nogle kunder, hvor at de så fortæller dem om IT outsourcing, og svarer på nogle spørgsmål.

Der er ingen tvivl om at disse gode hosting priser vil kunne ændre hele fremtidens IT outsourcing. For der er et stort nyt marked for mindre virksomheder som har brug for noget teknisk assistance men ikke lige har pengene til høje hosting priser. Michaels virksomhed får helle ikke nogen problemer med at kunne få sig nye kunder.

Posted in: Kategori