Væglamper – for den mest interessante belysning

By:

Boligstylister og indretningsarkitekter har altid vidst det – og som interiør afficionado bør det også være noget af det første, man lærer: Den rette belysning i hjemmet er alfa og omega for, at møbler, kunstværker og andet decor tager sig optimalt ud. Hvis man ikke gør sig umage med lyssætningen, er stort set alt andet indretningsrelateret arbejde spildt. Designer møbler, smukke tæpper og andet møblement præsenterer sig kun fra sin absolut bedste side, når belysningen er 100% gennemtænkt.

Spar plads og skab en spændende atmosfære med væglamper

Hvis du således vil indrette dit hjem på en måde, som afviger fra konventionerne og signalerer, at du ikke har noget imod at tænke ud af boksen, kan du overveje at udskifte de traditionelle loftlamper og gulvlamper med smarte væglamper. Væglamper fås i et utal af varianter, fra de klassiske og traditionelle væglamper, som sædvanligvis placeres i læsehjørnet for enden af sofaen eller ved siden af lænestolen, og til de frække og super spændende moderne væglamper, som kan stå frem som små kunstværker i sig selv, og som er rene mode statements i din stue. Ved at variere placeringen af dine væglamper kan du ændre belysningens karakter og styrke. Og du kan vælge at anvende væglamper som eneste kilde til lys i dit hjem, eller som supplement til dine øvrige loftlamper, gulvlamper, pendler og bordlamper.

Køb væglamper online, og få adgang til et bredt udvalg

Hvis du er på udkig efter smarte og innovative væglamper, kan du med fordel tage et kig forbi andlight.dk. I den særdeles velassorterede online shop kan du se og bestille væglamper og andre lampetyper fra producenter så som In The Tube, IQlight, ISP, Jake Dyson, Karman, Kartell, Lampe Gras, Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen & PH, Luceplan, Lumen Center Italia, Please Wait to be Seated, RestartMilano, roommate, Royal Botania, Schottlander, Secto, Verner Panton, VIPPog Vitra.

Posted in: væglamper