Utætte waders kan blive en kold fornøjelse

By:

Men det er skønt sådan at komme ud i selve naturen. Og jeg har jo altid haft en interesse for fjernstyrede modelbåde. Det startede jo nok allerede der jeg var barn hvor at min egen far selv sejlede ude med disse små både ude i en sø der ligger i nærheden. Og har havde jo altid waders på, samt så stod jeg bare inde på land iført hans store jagtstøvler. Det er gode minder, som jeg selv ser meget frem til at give videre til min egen søn. Og han er også ganske interesseret i fjernstyrede både. Jeg synes derfor det var tid til at han rigtig fik sit allerførste par waders samt han også med med mig ud i selve vores sø sammen med vores fjernkontrollerede modelbåd. Og jeg havde jo foruden det helt selv brug for et par friske jagtstøvler, eftersom mine forrige nu var blevet alt for slidte.

Vi har også hele vinteren arbejdet hårdt på sådan en fin båd, som skal ud i søen. Og den var lige blevet testet, samt nymalet. Det var jo en historien weekend da jeg så endelig kunne fortælle Min søn Kasper at vi nu kunne erhverve hans eget allerførste par waders. Så vi hoppede jo sammen ind i vores store vogn samt kørte så ned til jagtbutikken. For jeg har de forrige 30 års tid købt alt mit udstyr til friluft hos netop denne her gamle forretning lidt uden for byen. De har alt det som man selv kan drømme om når det kommer til jagtstøvler, jakker samt waders.  Kasper løb rundt inde i forretningen samt kiggede på alle de mange waders. Samtidig snakkede jeg bare med sælgeren om nye jagtstøvler til mig. Han viste en stribe forskellige varianter som de nu lige havde liggende. Men jeg havde jo mest behov for nogle jagtstøvler til at gå rundt inde i den store skov, samt i vores egen køkkenhave. Derfor var det vigtig sådan at de er komfortable, samt nemme at gøre helt rene igen. Samtidig med at jeg så kiggede på jagtstøvler har Kasper fundet et par waders. Han hav mig helt hen til et par smarte waders med noget camouflagemønster på sig. Jeg havde selv fundet et par rigtig gode jagtstøvler. Så undertegnede tog mine jagtstøvler samt Kasper tog så han egne waders, med og vi prøvede dem så på.

Mine egne jagtstøvler var nu en smule for små i størrelsen. Jeg prøvede en lidt større størrelse der faktisk passede perfekt. Og støvlerne var jo ganske behagelige samt man kunne jo gå langt med dem på, uden at få alt for ondt i sine fødder. Og Kasper var så glad ved hans nye waders. De passede ham godt, samt han så smart ud i hele dette militære look. Så vi blev helt enige omkring begge at erhverve disse waders til ham. Og jeg synes faktisk at de nu var så flotte at jeg også lige købte et godt par.

Hjemme igen var det også endelig nu blevet tid til at søsætte hele vores fjernkontrollerede båd. Vi tog vores passende waders på samt gik så ud til selve vores sø. Og jeg viste så Kasper hvorledes man så helt langsomt bør stå her i vores sø, samt starte båden rigtigt op. Og den kørte faktisk som en drøm. Vi brugte flere timer her i vores gode waders med modelbåden. Og til sidst gik jeg selv helt op, og tog mine jagtstøvler på. Så stod jeg inde på breden, samtidig med at Kasper helt alene nu stod derude i vores sø og styrede båden. Både vores waders samt mine jagtstøvler er som de nu bør være. Og jeg har også lige siden brugt mine jagtstøvler næsten hver dag, når at vi nu er ude og gå. Og vi har jo mange gange hoppet i vores waders samt så sejlet lidt rundt omkring med vores friske modelbåd. Og jeg håber jo også at Kasper om en del års tid stadig gerne vil stå her i waders og hans egen knægt og sejle med en fjernkontrolleret modelbåd de selv har lavet.

Posted in: Kategori