SEO og billeder på hjemmesiden

By:

SEO handler ikke bare om onsite optimering – god søgemaskineoptimering, der får indflydelse på din placering i søgeresultaterne, indebærer, at mange forskellige parametre går op i en højere enhed. Det er derfor ikke kun de store træk, man skal fokusere på, når man laver SEO. Det er også vigtigt at have de små detaljer for øje, da hver og én ting tæller for Googlebotten, når den undersøger dit indhold. En af disse detaljer drejer sig om, hvordan man helst skal have billeder på sin hjemmeside. Hvis du er interesseret i SEO, så undersøg seo priser

Kvalitetsfulde billeder

Gode billeder er en detalje, som er værd at kaste sig over. Det kan rent faktisk være gode billeder på hjemmesiden, er resulterer i topplaceringer på Google. Billederne skal være i god kvalitet, og så er det helt centralt, at navnet på billedet er retvisende. Du skal altså ikke have et billede på din hjemmeside, der hedder “fsdfsqk.jpg”. Navnet skal være meningsfuldt. 

Ikke for store billeder “over skillelinjen”

Man skal undgå at have for store billeder øverst på sin side. Dette skyldes, at brugerne bliver utålmodige, hvis indholdet er skubbet for langt ned, og grundet dette stiger afvisningsprocenten på din side – hvilket ikke er positivt i forhold til ranking.
Posted in: seo priser