Rottebekæmpelse der får bugt med rotterne

10 september 2020 Cecilie Mortensen

Det er nok størstedelen af boligejerne i Danmark, som gerne vil undgå, at der er rotter på deres ejendom. Én ting er, at det er utrolig ulækkert med rotter, da de bærer på en masse sygdomme. Noget andet er, at de er skadedyr, som kan bide i forskellige rørnet og ledninger, og derfor vil man rigtig gerne holde dem væk. 

Det er selvfølgelig vigtigt, at man ikke giver sig i kast med rottebekæmpelse selv. I stedet er det et must, at man får fat i et kloakfirma, som også allerede har erfaring med rottebekæmpelse. 

Hvordan foregår rottebekæmpelse? 

Når man snakker om rottebekæmpelse, så vil der oftest først laves en TV-inspektion af kloakken. Her kan kloakfirmaet få en bedre fornemmelse af, hvor der eventuelt er brud på nogle af kloakrørene. ‘

Som det næste skridt vil der oftest skulle sættes en rottespærrer i kloakken. Det er en utrolig effektiv måde, man kan holde rotter væk fra kloakken, så de ikke kommer til at gøre yderligere skade. Det gør selvfølgelig også chancerne endnu mindre for, at du får flere rotter på besøg, da rotterne ofte vil komme ud gennem kloakken. 

Hvad kan du selv gøre for at holde rotterne væk? 

Der er selv små initiativer, du kan være opmærksomme på, når du vil have bugt med rotterne. Det er først og fremmest vigtigt, at du ikke har affald, fodder og lignende liggende rundt omkring. Det er nemlig noget, som rotter vil være ekstra interesserede i. 

Generelt kan det også godt betale sig, at man har ikke store bunker rod på ens ejendom. Her kan rotterne nemlig også gemme sig. 

Derudover er det også en god idé, når man løbende får vedligeholdt ens kloak. Det er nemlig en effektiv måde, man er sikkert på, at kloakken er helt tæt. 

Du kan også læse flere ting, du selv kan gøre her: https://www.danskkloakteknik.dk/rottespaerre/

Flere Nyheder