Nyt konferencecenter med den nyeste teknologi

By:

Der sker hele tiden noget spændende i sådan et konferencecenter. Undertegnede har arbejdet på sådan et konferencecenter i nu 3 års tid. Mine arbejdsopgaver svinger meget, og jeg har over denne tid lavet næsten alt som man selv kan forestille sig at lave her. Nu der står jeg normalt for at kunne gøre alle konferencelokalerne parat til vores gæster, og også sørge for sådan at stå til deres rådighed under deres gode konference. Det er en større opgave end det lyder til. Vores konferencecenter har adskillige konferencelokaler. Som den med ansvaret er det jo også en betydelige opgave sådan at holde styr på alle forskellige lokaler, og planlægge hvornår de skal benyttes. Samtidig skal alle dise forskellige lokaler gøres helt klar inden gæsterne ankommer. Og jeg benytter af den grund et smart kalendersystem for konferencelokalerne. For her noteres alt omkring vores gæster plus deres ønsker til selve opstilling. Det gør jo også at jeg også kan planlægge flere konferencer, på samme dag i sådan et af alle vores mange konferencelokaler.

Hvert bestilt møde er unikt og kræver også at konferencelokalerne bliver tilpasset sådan på hver sin måde. Når man bestiller konferencelokaler hos vores konferencecenter så holder vi normalt et møde, hvor at vi så viser mulighederne, og bliver enige om selve den bedste løsning. Og det skriver jo så ned så at jeg også selv kan indrette det lokale til deres ønske. Og jeg står for sådan at sætte samtlige af bordene og stole rigtigt frem, og alle skal jo have sig en blok papir og kuglepen. Det er også også vigtigt at der også står nogle forfriskninger parat til alle gæsterne, plus den ansvarlige bliver sat godt ind i IT systemet så at han også kan bruge en god præsentation eller tilsvarende i vores gode konferencelokaler.

Vi har dog het i vores højsæson tit en masse gode møder i vores mange konferencelokaler på en dag. Det betyder også at jeg godt kan bruge næsten hele formiddagen på at skulle gøre parat til hele 4 møder fordi at de alle begynder på en gang. Her der er det jo også ganske betydningsfuldt sådan at holde styr på vores gæster, og hvad som der lige skal være hvor henne. Jeg lærte også hvordan at vores system med kalenderen jo ikke er helt perfekt. På en rigtig travl eftermiddag, brød alt internet ned i konferencecenteret. Det betød så at jeg jo ikke mere kunne fornemme hvilke gæster som havde deres bestillinger til hvilke konferencelokaler.  Dengang jeg endelig fik internet tilbage, var der stort pres på sådan at kunne klargøre samtlige konferencelokaler i tide. Selvom nogle kunder jo måtte stå og vente lidt på deres møder, var de nu venlige og forstående. Men fra denne dag lærte vi sådan at have en god sikkerhedskopi af ugens system på vores computer hvis at lignende nu skulle ske igen.

Når man arbejdet for sådan et konferencecenter så lærer man på den måde en masse ting. Jeg få jo faktisk lov til sådan at kunne arbejde med en masse gæster, og også tilpasse vores konferencelokaler til deres behov. Samtidig er der også mulighed for sådan at kunne udvikle nogle praktiske systemer som gør det lettere at kunne give gæsterne en fantastisk oplevelse. Alle vores konferencelokaler bliver også udnyttet effektivt uden at det går ud over nogle af gæsterne. Undertegnede er også yderst gald for hele mit eget job ved mit konferencecenter. Man ved aldrig helt hvad som man skal lave, når man så kommer ind om morgenen.  Og jeg glæder mig til hvad som fremtiden nu bringer. For vores konferencecenter vokser, og vi får nogle gode bedømmelser af folk som benytter nogle af vores konferencelokaler. Det er altid en god udfordring at skulle gøre denne oplevelse bedre for gæsterne, men det er arbejdet værd når det lykkes. Hvis nu du står og selv mangler konferencelokaler til sådan et møde, skal du være meget velkommen ved netop vores gode konferencecenter. For vi giver jo samtlige af vores mange gæster det bedste møde.

Posted in: Kategori