Hvem har brug for en glarmester i Hellerup?

30 september 2020 admin

Hellerup området er generelt kendt for deres lidt finere smag, og nogle vil gå så vidt at kalde det for “snobberi.” Hellerup er i Københavns Kommune, men nærmer sig dog stadigvæk Nordsjælland og dermed de lidt finere og dyrere postnumre. 

I Hellerup er det derfor heller ikke unormalt at betale sig fra alt – hvorfor ikke, når man kan? Deraf kommer spørgsmålet så: Hvem har brug for en glarmester i Hellerup? Hvortil svaret må være: Alle! Der er ingen tvivl om, at så længe det er nemmere at betale sig fra det, så kan de fleste borgere i Hellerup kommune og omegn nok snildt lokkes til at gøre brug af en glarmester og andre services. 

 

Hvad kan en glarmester?

For der er der måske ikke særlig mange, der ved. En glarmester er en person, der for at sige det rent ud; kan klare alt med glas. Det kan for eksempel være et ødelagt spejl, som skal repareres, et vindue der skal udskiftes eller noget helt andet. 

Glaremster faget spænder derfor til dels over et bredt område, så længe det indbefatter nøgleordet “glas.” Oftest har du også brug for en glarmester, hvis du står overfor lidt mere komplicerede sager end et ødelagt spejl, nemlig glasfacader eller glasmontre. 

Et ødelagt busskilt 

… er lige præcis, hvad en glarmester også kan hjælpe til med. Har du aldrig stået og ventet på bussen, hvor du har stået og gloet ind i en eller anden fuldstændig gennemsmadret glasmontre med en kæmpe reklame på? En reklame, som burde få dig at købe produktet, men som i sidste ende bare ender med at stå og så grim og ødelagt ud.

Det er en glasmontre, og det er sådan én en glarmester ofte kommer ud og fikser. Det kan derfor være behjælpeligt at overveje om, en glarmester kan hjælpe med nogle af dine glasopgaver i Hellerup.

Flere Nyheder