Hjælp til flytning og opbevaring hos lokalt flyttefirma

19 juli 2020 Astrid Pedersen

Er du og familien vokset ud af boligen i Frederikssund, Hørsholm, Virum, Charlottenlund, Hillerød, Fredensborg, Allerød, Birkerød eller i det øvrige Nordsjælland går I sandsynligvis i flytte tanker. Har I allerede fundet den nye drømmebolig kan I med fordel alliere jer med Nordflyt Flytteforretning når I skal flytte familiens ejendele fra det gamle til det nye hjem.

Hvorfor vælge Nordflyt Flytteforretning?

Der er mange gode grunde til at vælge Nordflyt Flytteforretning. Nordflyt Flytteforretning er blandt de mere velrenommerede flyttefirmaer i Nordsjælland. Når du vælger at lade Nordflyt Flytteforretning forestå flytning af dine ejendele kan du være sikker på at disse er i trygge og professionelle hænder. De dygtige flyttefolk som er tilknyttet Nordflyt Flytteforretning har mange års erfaring inden for flytning af private hjem.

Samtlige flyttefolk er veluddannede og har en stor forståelse for flytning som en tillidssag. Defor vil dit indbo altid blive behandlet med varsomhed, respekt og diskretion. Nordflyt Flytteforretning er desuden i besiddelse af alle de rette køretøjer og det mest velegnede udstyr til flytning af selv tunge og vanskeligt håndterbare emner så som musik instrumenter og antikke møbler. Du kan være ganske tryg når dit bohave er i hænderne på de kyndige flyttefolk fra Nordflyt – de har prøvet det mange gange før og ved hvorledes diverse indbo skal håndteres.

Du kan oven i købet få hjælp til nedpakning og planlægning af din flytning hos Nordflyt Flytteforretning, som gerne stiller en flytte projektleder til rådighed. Og er det ikke alle møbler som skal med i den nye bolig kan Nordflyt Flytteforretning også hjælpe med opbevaring. Nordflyt Flytteforretning råder over tørre, tempererede opbevarings rum i video overvågede lager faciliteter hvor dit indbo kan opbevares trygt og sikkert.

Du kan læse meget mere om Nordflyt Flytteforretning, og indhente et gratis og uforpligtende tilbud på flytning af dine ejendele, på hjemmesiden nordflyt.dk

Flere Nyheder