Find en lejebolig i det nordjyske

07 maj 2020 Lotte Hindsberg

Der er mange fordele ved at overveje at flytte ud af storbyerne og ud til den danske provins. Ikke alene er det meget nemmere at finde en bolig, men de er ofte også meget bedre og billigere end hvad man ofte kan finde af ledige boliger i storbyerne.

Derudover er man tæt på den smukke og unikke natur, som også er en del af Nordjylland. Har man lyst til at bo i det smukke Nordjylland, kan du med fordel kigge efter en lejebolig i Jammerbugt.

Man skal heller ikke undervurdere lokalsamfundets interesse i at tiltrække nye borgere. Kommunerne er klar over at der skal noget ekstra til og derfor yder de blandt andet en lang højere service, man ellers er vant til at opleve i storbyerne rundt omkring i Danmark.

Et rent win win samarbejde

Da en af de største forbehold mange har ved at flytte til provinsen, er om det er muligt at begge kan få et arbejde eller om det kan blive nødvendigt at pendle og dermed skulle bruge timevis på transport. Det ved kommunerne så der er ofte lavet aftaler med de lokale virksomheder. Det har den ekstra fordel at det også tiltrækker virksomheder, som også er tiltrukket af billige huslejer eller grunde, men som frygter at de ikke kan tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Det er et samarbejde med 4 vindere. Virksomhederne, kommunen, borgere men også boligselskaberne får nemmere ved at udleje deres boliger og lokaler ud.

Det lokale handelsliv

Meget få ting er tristere end at køre igennem en spøgelseslandsby, hvor der ikke findes en butik. Det gør det også svært at tiltrække nye borgere, at de er tvunget til at køre hvergang de skal købe ind. Derfor arbejdes der også kraftigt på at støtte op omkring det lokale handelsliv, så det kan betale sig at have en forretning i området.

Flere Nyheder