Find den bedste massage på Frederiksberg

02 juni 2020 Astrid Pedersen

Går du og overvejer at påbegynde et massage forløb? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvilken massage form skal jeg vælge?

Måske har du kigget på de forskellige former for massage og er kommet i tvivl om hvilken der passer bedst til dig. Dette kan godt være forvirrende når man står for at skulle booke massage for første gang. Men faktisk behøver du ikke at være nervøs for om du får valgt den rette massage form. En dygtig massør vil altid kunne tilpasse massagen så den passer lige præcis til dig. Og er du stadig i tvivl kan du altid vælge en traditionel fysiurgisk massage.

Hvor kan jeg få fysiurgisk massage på Frederiksberg?

Hvis du leder efter en dygtig og veluddannet fysiurgisk massør, som kan ælte dig godt igennem på Frederiksberg, kan du eventuelt tjekke Kaatsu Massage.

Kaatsu Massage er et massør kollektiv bestående af særdeles kompetente og erfarne massører. Hos Kaatsu Massage kan du få alle slags massage – fra den blide wellness massage over den terapeutiske graviditets massage og til de lidt hårdere massage former så som fysiurgisk massage, dyb bindevævs massage og sports massage.

Din massage vil altid blive tilpasset din krops tilstand og dens øjeblikkelige behov samt dens eventuelle skavanker. Massøren vil på baggrund af din uddannelse og erfaring hurtigt kunne vurdere hvorledes kadencen og trykket skal være – og hvor godt du responderer på massagen.

Det er en god idé at informere massøren omkring eventuelle ømme punkter eller dine personlige grænser, således at han eller hun kan udvise hensyn til disse under massagen. En massage har til formål at få dig til at få det bedre, ikke at forårsage flere smerter eller spændinger.

Du kan læse mere om professionel massage, og bestille tid til din massage på Frederiksberg, via hjemmesiden kaatsumassage.dk

Flere Nyheder