En lille guide til Strapons

By:

Fra månelandingen til kuren for syfilis er historien fyldt med eksempler på, hvordan menneskets ambition ofte har nægte at lade os begrænse af naturen. Strap-ons er endnu et fantastisk eksempel på dette, da de tillader folk at kunne engagere sig i håndfri penetrerende sex, selvom de ikke er skabt til at kunne gøre dette fra naturens side. En strapon er menneskets bedste gave til sig selv.

De fleste mennesker tror ​​at en strapon kun er til lesbiske par i pornofilm, men de kan faktisk bruges af mennesker af alle køn og seksuelle orienteringer. For nylig er for eksempel “pegging” (når en kvinde bruger en strapon til at have anal sex med en mand) blevet en trend, blandt ganske almindelige mennesker. Det er blevet noget man taler om på ganske almindeligt mainstream-tv og i film. Faktisk heteroseksuelle mænd ofte en strapon med sine kvindelige partnere for at få dobbelt penetrerende sex,  da en strapon giver mulighed for stimulation i flere huller på en gang. En strapon kan ligeledes hjælpe mænd der har svært ved at få en erektion. Og en strapon er brugt hos homoseksuelle mænd, biseksuelle, transseksuelle og queers der også har fået øjnene op for alle de seksuelle muligheder man har med en strapon.

En strapon kan som bekendt bruges til penetrering af både en kvindes skede og anus. De fås i alle regnbuens farver og kan enten sidde i et bælte eller noget andet som man sætter fast på kroppen. Som regel er de fremstillet af silikone. De kan have vibratorer i og nogle af dem kommer sågar med en lille fjernbetjening så man kan tænde og slukke vibrationsdelen og dermed pirrer sin partner. For nogle mennesker kan det være intimiderende med en stor strapon, og de foretrækker en lille en. Heldigvis fås strapons i mange forskellige størrelser, så der er til at typer menneskers behov.

Så på med bæltet og kast dig ud i det.

Posted in: strapon